Què passa amb Antònia Font?

Un amic d’Astúries m’ha fet veure avui que existeix un disc d’Antònia Font que no teníem controlat. Ni ell ni jo, vull dir. El titula Pareix talment una foto. Pel que he pogut llegir a la web de Discmedi, es tracta d’una gravació del concert que van fer a la vila mallorquina d’Artà.

El que m’inquieta és l’any en què està datat. 2008. Això vol dir que des de 2006, amb Batscafo Katiuskas no han fet cap disc original, perquè el darrer, Coser i cantar, és també un recopilatori, de versions, en aquest cas. M’inquieta perquè, repassant les entrevistes publicades en aquest 2009, no hi veig cap referència al projecte Antònia Font, i totes les informacions estan relacionades amb la carrera en solitari de Joan Miquel Oliver. Però segur que se m’han passat per alt més d’una i més de dues…

Per sort podem gaudir de la novetat Bombón mallorquín, l’últim disc de Joan Miquel Oliver, que imagino que em farà passar una bona estona, casi com si es tractés d’Antònia Font, però només casi. Què passa amb Antònia Font? Espero que s’estiguin prenent un temps per tornar a composar, cantar i tocar amb més força si cap que abans.

  • 13.09.2009