Evitar que WordPress converteixi dos guions curts en un de llarg

Com probablement sabran els qui facin servir aquest programari de gestió de publicacions, WordPress converteix els guions simples (--) en un de llarg (–) automàticament. Això està molt bé quan el que volem és introduir un guió llarg, perquè és una manera fàcil de fer-ho sense haver de recordar de memòria el codi d’HTML que correspon a aquest caràcter.

No obstant, de vegades no volem que això succeeixi. Per exemple perquè estem escrivint una comanda de linux que requereix l’ús de dos guions simples per a un dels seus paràmetres, o per qualsevol altre motiu, el cas es que volem que en mostri dos de simples. Això es pot fer tot escrivint els dos guions tancats dins les etiquetes code, així: <code>--</code> (a l’editor de text simple, no al de text enriquit).

Cal dir que per al cas de l’exemple que posava, des del punt de vista de la web semàntica, és més convenient tancar dins l’etiqueta code tota la comanda sencera, però l’important és que aquest truc serveix per a qualsevol altra cas en què vulguem fer aparèixer dos guions simples.